TRIP HUJUNG MINGGU OLEH BKH

Nak jalan-jalan, tapi rasa tak mampu? Bebanan kos sara hidup buat diri lupakan minat bercuti?

Anda suka bercuti, tapi
  • Kekurangan budget?
  • Susah nak apply cuti?
  • Tak suka driving?
  • Penat nak study, fikir dan susun itenary sendiri?


Kami di Bahtera Kembara Holidays percaya setiap orang mampu dan berhak melancong. Sebab tu, pakej-pakej yang kami tawarkan adalah

  • Budget friendly. Pakej murah dengan service tip top!
  • Terusun rapi dengan tour guide yang berpengalaman dan happening sekali.
  • Adanya trip hujung minggu supaya anda tak susah-susah nak apply cuti lagi.
  • Sistem pembayaran ansuran yang membolehkan anda simpan duit dan rancang budget untuk trip nanti.


"Booking serendah RM100 je dah boleh siap sedia pergi melancong?"

**********************************

Pakej percutian dari KL Sentral

  • Cameron Highland Daytrip RM 125/pax
  • Singapore Daytrip RM 135/pax
  • Hatyai 3H2M RM 299/pax






πŸ”₯Pakej percutian dari Jeti Besut

  • Perhentian Daytrip RM 125 /pax



Jadi, sekarang, semua orang boleh travel! Jangan lepaskan peluang yang ada ni. Cepat-cepat hubungi nombor Shida di bawah untuk ketahui lebih lanjut tentang pakej yang kami sediakan. Team kami akan menghubungi anda sepantas kilat, In Shaa Allah! 

Lagi cepat anda contact kami, lagi cepat anda boleh pergi melancong! Jangan lupa LIKE dan SHARE untuk manfaat bersama. The more the merrier! =)

Jangan lupa LIKE page kami untuk offer meriah lagi! Tq ^_^

.

PAGE


INSTAGRAM 



Pergi Dengan Senyuman Pulang Dengan Kenangan

Comments